Kosár

A kosár üres

Naposkert Méhészet

Naptár

2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Fórum

Nincsenek témák!

MISKOLCI AKVARISTA KLUB

Legyél Te is klubtag!

Kedves Gyerekek - Kedves Szülők!

A Miskolci Akvarista Klub szenzációs akváriumbeszerzési lehetőséget kínál a díszhaltartás iránt érdeklődő gyerekek (családok) számára!

Csak most, csak klubtagoknak!!!

36 literes akvárium kétrészes üvegtetővel 3900Ft helyett 2900Ft!!! (Katt ide!)

54 literes akvárium kétrészes üvegtetővel 4900Ft helyett 3900Ft!!! (Katt ide!)

Az akció a készlet erejéig érvényes!

                          

Ha e-mail-ben vagy SMS-ben megadod neved és címed,elkészítjük névre szóló tagsági igazolványodat, mely igazolvány tulajdonosaként számtalan kedvezményben részesülhetsz! (pl.komplett akvárium vásárlása esetén partnereink jóvoltából hat hónapon keresztül ajándékba kapsz két-két darab trópusi díszhalat,eleség kedvezmények, stb.) Érdeklődj telefonon!

                                                         06 20 88 626 55                    

 Az igazolványt átveheted személyesen a Trópusi Akvárium üzlethelyiségében.

A tagsági igazolvány kiváltása ingyenes.

Honlapunkon napra kész információkhoz juthatsz az aktuális kedvezményekkel, lehetőségekkel kapcsolatban. (KIHAGYHATATLAN!!! menüpont) KATT IDE!

Hamarosan csere-bere rovatot is szerkesztünk, hogy könnyebben beszerezhesd a számodra legérdekesebb állatokat. Díszhalakon kívül kutyák, macskák, tengerimalacok, aranyhörcsögök, ékszerteknősök, stb. cserélhetnek majd gazdát a segítségünkkel. Szeretettel várjuk megkeresésedet!

(Írd meg e-mailben, hogy mire lenne szükséged, illetve hogy milyen élőlényt szeretnél eladni! Telefonszámot is mellékelj, hogy az érdeklődők fel tudják venni veled a kapcsolatot!)

És ami a legfontosabb: A MIskolci Akvarista Klub tagjaként lépésről lépésre megtanulhatod az akvarisztika mesterfogásait!

             

Amit az akvarisztikáról tudni kell.

Az akvarisztika a világ egyik legnépszerűbb hobbija. A díszhal, mint elnevezés, a közhiedelemmel ellentétben nem egy-két unalmas, mesterségesen "előállított" aranyhalszerű fajtát jelöl, hanem a világ halban leggazdagabb élőhelyein - pl. Amazonas, Rio Negro, Nílus, stb. - fellelhető valamennyi fajt, ami akváriumi körülmények között eredményesen gondozható.

A nagy díszhal exportőr országok (Brazília, Indonézia, Japán, Szingapúr, stb.) kéthetente indítják repülőgép járataikat Európa nagyvárosai felé. Ázsiai cápaharcsák, cápamárnák, Dél-Amerikai apró termetű lazacfélék, hús és gyümölcsevő piranhák, afrikai sügérek, stb. mind-mind gond nélkül beszerezhetők az egyre bővülő kínálatból.

Mi szükséges ehhez a gyönyörű hobbihoz? Mindenek előtt érdeklődés, hogy az ember bepillantani vágyjon a trópusi esőerdők folyamóriásainak lenyűgözően gazdag élővilágába. Aztán szükség van egy közepes méretű akváriumra, aminek a beszerzése nem szokott problémát jelenteni a legszűkebb költségvetésből gazdálkodó családok számára sem. (Bezzeg egy rövidke expedíció a távoli trópusokon...)

Ha megvan az akvárium, vásároljunk még néhány tő üde zöld vízinövényt, gyűjtsünk szép formájú köveket, vízbe süllyedt faágakat, szerezzünk be egy-két vödör folyami sódert, és a legfontosabb lépéseket már meg is tettük azon az úton, ami előbb-utóbb minket is a "vérbeli akvaristák" népes táborába vezet.

Figyelem! A klub ebben a formában már nem működik! Kövesd facebook oldalunkat! https://www.facebook.com/Tr%C3%B3pusi-Akv%C3%A1rium-1465722253642395

                           e-mail : miskolciajandek@miskolciajandek.hu

 

      Mindenkit szeretettel várunk személyesen is a Trópusi Akvárium

                                                 üzlethelyiségében!

 

                              Címünk : 3530 Miskolc, Széchenyi u.40.

 

                     Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 09 - 18 óráig

                                               Szombaton            09 - 14 óráig

                                               Vasárnap zárva.

 

      Ha bármilyen kérdésed van, hívd az alábbi telefonszámot:

                                                               20 88 626 55

Webáruház készítés