Kosár

A kosár üres

Naposkert Méhészet

Naptár

2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Fórum

Nincsenek témák!

Halak és emberek

Szeretettel üdvözlünk a Trópusi Akvárium honlapján!

Miskolc egyik legrégebbi akvarisztikai-kereskedése vagyunk a hipermarketek közelében. A nyitva tartásunkat a multikhoz igazítottuk - 09 - 18 - egyebet nem! Nincsenek hiper magas árak, van viszont jó nagy választék, aminek a bemutatása olykor gondot is okoz. Ha ellátogatsz hozzánk - pl. akváriumot vásárolni - számíthatsz rá, hogy időbe telik, amíg mindent megmutatunk és elmagyarázunk.

Fotó: Internet

Az üzletünk alapterülete kicsi, viszont kidolgoztunk egy olyan "értékesítési stratégiát" amivel minden bizonnyal Te is elégedett leszel! Ennek a stratégiának része ez a weboldal is, ha tetszik, ugorj be hozzánk máskor is!  

A "Trópusi Akváriumot" (régi nevén Vitorlás díszállat-kereskedést) több, mint húsz éve nyitottuk, főleg édesvízi akvarisztikával foglalkozunk. Gyakorló akvaristaként szívesen segítünk bárkinek, aki életre szóló barátságot szeretne kötni a "halazással". Nem csak vásárolni, hanem beszélgetni is járnak hozzánk az emberek.

Ez a hobbi leginkább erről szól:Megosztani másokkal mindazt, aminek nap mint nap részese vagy.

Sok kezdő akvarista fordul meg nálunk, de mégtöbben vannak a visszatérő vásárlók, akik jó pár éve rendszeresen meglátogatnak minket. Ők azok, akik "viszik hírünket a világban" és továbbadják az üzlet címét barátoknak, ismerősöknek.

Főleg kezdő akvaristákra "specializálódtunk", igyekszünk nekik átadni mindazt, amit mi már tudunk. Szeretettel várunk téged is!

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 09 -18, szombaton 09 -14.

Vasárnap zárva.

Cím: Trópusi Akvárium, 3530 Miskolc, Széchenyi u.40.

Jó halazást mindenkinek!

Tóth János Zoltán

Webáruház készítés