Kosár

A kosár üres

Naposkert Méhészet

Naptár

2023. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Fórum

Nincsenek témák!

Akváriumi porszívó

 Próbálj ki egy akváriumi porszívót!

Az akvárium talajának tisztán tartása a legtöbb akvarista számára embert próbáló feladat. Részleges vízcserék alkalmával átdolgozzuk ugyan a talajt a leszívó csövön lévő hengeres tölcsérrel, de egy vízcsere az mindig „macera”. Vödrök kellenek hozzá, könyékig turkálunk az akváriumban, beszívja a cső a növény levelét, csöpög a víz a szőnyegre, stb.


                    

 

Két vízcsere között nagyon jó megoldás lehet egy akváriumi porszívó, ami csak a talajban felhalmozódott szennyeződéseket távolítja el, a vizet nem! A készülék elemmel működik, az iszapot, levéltörmeléket, eleség maradékot, stb. egy finom szövésű „porzsák” segítségével távolítja el, amit a művelet befejezése után a fürdőszobában kimoshatunk.


                  

Kezelése egyszerű, az akvárium közelében tárolva egyetlen mozdulattal üzembe helyezhetjük, és már kezdődhet is a porszívózás!

 

Az akváriumi porszívót üzletünkben vásárlási kötelezettség nélkül kipróbálhatod, ha tetszik, a későbbiekben ajándék ötletként – születésnapra, névnapra – „visszatérhetsz rá”.

 

Árgarancia: A porszívó 5870Ft-ba kerül, ha egy másik üzletben olcsóbban megkapnád, a különbözetet visszatérítjük vagy tetszés szerint levásárolhatod! 

Webáruház készítés