Új jelszó kérése

Kosár

A kosár üres

Naposkert Méhészet

Naptár

2017. November
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletek



Retró bögre

Retró bögre
1 590 Ft1590

Marilyn Monroe-s csésze. Szex ideál? Szex szimbólum?

Volt szerencsém az életrajzát olvasni - nem egy sikertörténet...

A világot jelentő deszkákon szinte mindent elért, milliók cseréltek volna vele, mégis egy nagyon fájdalmas életút az övé (is). Alkohol, drog, híres férfiak - és magány. Az alkohol és a drog semmit nem old meg. Akik ide juttatták, hasonló életet éltek, hasonló "értékeket" képviseltek. Ebből a csészéből soha ne igyál alkoholt. Hagyd meg tejes vagy kakaós bögrének. A termék amúgy nagyon szép.




Recept a bögrédhez: Capuccino

 

A cappuccino az gyakorlatilag a klasszikus tejes kávé. A tökéletes cappuccino egy rész kávéból egy rész forralt tejből és egy rész tejhabból készül.

Hozzávalók 1 csészéhez
6 gr kávé
0,8-1 dl zsíros tej
kakaópor vagy fahéj a díszítéshez.

Öntsd a tejet egy gőzölésre alkalmas edénybe és gőzöld, amíg a tej felszínén hab nem képződik.
Ezután főzz egy csésze erős presszó kávét és töltsd cappuccinos (min. 1,5 dl) pohárba. Öntsd a felgőzölt tejet a kávéra úgy, hogy egy kanállal a tejhabot visszatartod, majd a habot a végén a kávé tetejére kanalazod. Hintsd meg kakaóporral vagy fahéjjal.


  • Itt most egy süti receptet olvashatsz.

    Kapuccinó szelet

     

    Hozzávalók a tésztához: 1 ek. kakaópor, 1/2 cs. sütőpor, 6 ek. liszt,

    1 dl olaj, 6 ek. porcukor, 6db tojás

     

    Krém :

    25 dkg porcukor
    25 dkg Rama
    2 ek. kávé
    1 ek. kakaó
    2 cs. tejszín ízű pudingpor
    5 dl tej
    pici rum

     

    Elkészítés:

    A tojássárgáját a porcukorral fehéredésig keverem. Utána belekeverem az olajat, lisztet, sütőport, kakaót és a tojásfehérje felvert habját. Ramával kikent, liszttel megszórt tepsiben sütöm. A tejet a pudingporral sűrű krémmé főzöm. A Ramát a porcukorral kihabosítom, és összekeverem a kihűlt, főzött krémmel, 2 részre osztom. Az egyikbe belekeverem az 1 ek kakaót, a másik felébe a 2 ek kávét pici rummal. A kihűlt tésztára elkenem először a kávés krémet, majd a kakaósat. A tetejét csokival vonom be. Hűtés után szeletelhető. 

  • Cikkszám
    9
Webáruház készítés