Új jelszó kérése

Kosár

A kosár üres

Naposkert Méhészet

Naptár

2017. Szeptember
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletek



Bögre kutyusokkal

Bögre kutyusokkal
980 Ft980

Ha személyesen tudsz jönni a termékért, sok hasonló - kutyás - bögre közül válogathatsz. Igyekszem feltenni még néhányat az oldalra, keresgélj tovább! A "kiszállítás alatt" menüpontra kattintva megtekintheted azokat a termékeket is, amelyek most ugyan nincsenek, de rövidesen újra megtalálhatóak lesznek áruházunkban.

 

Recept a bögrédhez.

 

Café Flambé

Hozzávalók 4 csészéhez
• 5 cl presszókávé
• 8 cl Cognac
• 8 db kockacukor
• 1 narancs


Elkészítés: A Cognac-ot egy edényben felmelegítjük annyira, hogy még épp ne jöjjön forrásba. A kockacukrokat óvatosan összedörzsöljük a narancs héjával, hogy átvegye annak aromáit, majd minden csészébe kettőt-kettőt helyezünk belőle. A cukrokra rászűrjük a Cognac-ot, majd meggyújtjuk azt. Néhány másodperc múlva az égő Cognac-ra töltjük a kávét és azonnal szervírozzuk az italt.  (Annyit még elárulok, hogy a fenti mennyiség nekem legalább kétheti adagom, ha nagyritkán iszom alkoholt, akkor is csak gyűszűnyit - és ezt javaslom Neked is!)

  • Itt most egy receptet olvashatsz.

     

    Nagyi epres gombóca

     

    Hozzávalók 

    60 dkg burgonya
    15 dkg liszt
    1 tojássárgája
    2 dkg Rama

    A töltelékhez

    30 szem nagyobb eper
    A nyújtáshoz

    liszt
    A hintéshez

    10 dkg zsemlemorzsa


    10 dkg Rama

    5 dkg porcukor
    1 kiskanál őrölt fahéj 

     

    Elkészítés

    A burgonyát alaposan megmossuk, majd enyhén sós vízben megfőzzük. Még melegen meghámozzuk és áttörjük. Ezután a liszttel, a tojássárgájával és a Ramával összedolgozzuk. A tésztát liszttel behintett deszkán félujjnyi vastagra nyújtjuk, majd 5 centis négyzetekre vágjuk. Az epret lecsumázzuk, megmossuk, leszárogatjuk, majd a tésztanégyzetek mindegyikére 1-1 szemet teszünk. A tésztalapokból ezután gombócokat formázunk, amiket lobogó, forró, sós vízben kifőzünk. Közben a zsemlemorzsát a forró Ramán aranysárgára pirítjuk. A gombócokat leszűrjük, lecsepegtetjük és a morzsába forgatjuk. A porcukrot a fahéjjal összekeverjük és a gombócokat a fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk. 

  • Cikkszám
    19
Webáruház készítés